Sinopsi

Les persones cuidadores dels i les pacients d’Alzheimer acaben recopilant un grapat de records desorganitzats, converses absurdes i situacions hilarants. A la dura tasca de cuidar el/la familiar o l’amistat, s’hi afegeix la gran responsabilitat de tenir cura d’aquests records, els quals, per pudor o necessitat, s’acabaran oblidant de mica en mica, i s’acumularan en un continent, digues-li casa, armari, calaix o cervell, fins a perdre el sentit, sense l’oportunitat d’esdevenir una idea o imatge que sigui inspiració per a les generacions futures.

Pòsit, totes aquestes idees boges escrites en petits papers grocs són en realitat petites mostres d’amor, capes humils de dignitat amb què redescobrirem una nova relació pacient-cuidador/a.

Aquest és un espectacle tendre, divertit i imprescindible, creat a quatre bandes: les de l’actriu gironina Meritxell Yanes Font, el dramaturg i director montmeloní Martí Torras Mayneris i els doctors Oriol Turró i Maria del Mar Fernández. L’objectiu és donar valor al sentit de l’humor en l’acompanyament de demències com l’Alzheimer.

Pòsit té el suport del Festival Còmic de Figueres i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.

Per a més de 14 anys.